IOM projekti je tvrtka koju čini mreža suradnika s regionalnim i globalnim iskustvom.

Pružamo kompletnu uslugu  u svim fazama projekata u područjima od elektrotehnike i energetike, informatike, građevinskih usluga, upravljanja projektima i projektne ekonomije,planiranja, projektiranja, izgradnje, puštanja u rad, održavanja i rekonstrukcije.

Kroz proces planiranja prikazujemo cjelokupni projekt i identificiramo kritične komponente uz primjenu inovativnih rješenja za najsloženije izazove.

Analiziramo programske potrebe svakog projekta i razvijamo odgovarajuće alate za praćenje i kontrolu koji su potrebni kako bismo osigurali raspored, realizaciju i financijsku konstrukciju projekta.

Naši planovi za komunikaciju i izvještavanje obuhvaćaju dokumente i prezentacije projektnog tima kako bi zadovoljili sve potrebne kriterije upravljanja, uključujući ciljeve projekta, kriterije za prikupljanje podataka, mjerenja za upravljanje vrijednostima, glavna postignuća projekata, analize sažetaka rizika i prilika svake faze projekta.

Kroz takvu kompletnu uslugu i uz praćenje najsuvremenijih trendova osiguravamo našim poslovnim partnerima najbolja isuvremena rješenja.

Predani smo integritetu i etičkoj poslovnoj praksi u svrhu povjerenja naših klijenata isporukom izvrsne podrške za korisnike i etičkim djelovanjem u svemu što radimo. Naš integritet vođen je smjernicama koje slijede etička načela koja će pomoći svakome od nas da donose pravu odluku pri obavljanju poslovanja.Ugled tvrtke se usredotočuje na njezin integritet. Način na koji postupamo s našim ljudima, klijentima i susjedima odražava tko smo, što vjerujemo i kako radimo svoj posao. Naša predanost pravilnim poslovima očituje se u svemu što radimo, od naše poslovne i sigurnosne kulture do profesionalne izvrsnosti u našem projektima.